Meestgestelde vragen

Is er een connectie tussen JEX Verloning en JEX.nl?

JEX Verloning is net als JEX.nl onderdeel van de JEX Technology Group. De aangesloten partners van JEX.nl hebben bijvoorbeeld direct de mogelijkheid om via JEX Verloning hun personeel te verlonen.

 

Zijn jullie actief in heel Nederland?

Ja, wij zijn actief in heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Met welke software werken jullie?

Wij maken onze software en het portaal zelf. We hebben een inhouse development team die hier dagelijks aan werkt. Hierdoor kunnen we het portaal volledig laten aansluiten aan jouw wensen. Heb je een verzoek of vraag? Laat het dan weten aan je relatiebeheerder.

Bieden jullie ook ondersteuning voor de software?

Zeker! Doordat we het portaal en de software helemaal zelf bouwen weten wij exact hoe alles werkt. Kom je er niet helemaal uit of loop je tegen een probleem aan? Wij helpen je graag. Neem contact op met je relatiebeheerder en we kijken direct met je mee.

Welke certificeringen hebben jullie?
  • NBBU
  • NEN-4400-1
  • StiPP Pensioenfonds
  • Opname in het SNA-register
  • G-rekening
  • Verklaring betalingen van de Belastingdienst
Hoe vaak verlonen jullie het personeel?

Wij verlonen twee keer per week, op woensdag en op vrijdag. Het is belangrijk dat de uren een dag voor de verloning om 16.00 uur binnen zijn.

Wat is jullie betaaltermijn?

Je kunt bij ons kiezen voor een wekelijkse of vier wekelijkse verloning. Daarnaast verlonen wij twee keer per week, namelijk op woensdag en op vrijdag. Het is belangrijk dat de uren een dag voor de verloning om 16.00 uur binnen zijn.

Bij een wekelijkse verloning ontvang je elke week jouw marge. Ook als jouw klant een betaaltermijn van 90 dagen hanteert.

 

Wat zijn jullie factoren?

Wij hanteren factor 1.62 in de eerste fase. Wil je graag alle factoren op een rij? Download dan hier onze brochure.

Hanteren jullie een minimaal aantal uur in de verloning om een samenwerking te starten?

Nee, je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld eerst vijf werknemers via ons te verlonen. Natuurlijk kun je op elk moment het aantal uur en werknemers verhogen.

Verlonen jullie ook zzp’ers?

Ja, naast uitzendkrachten kun je bij ons ook zzp’ers verlonen. JEX Verloning betaalt jouw zzp’ers binnen een week uit. Hierdoor loop je geen financieel risico. Daarnaast nemen wij alle administratie omtrent zzp’ers uit handen. Hiervoor rekenen wij €1 per gewerkt uur van de zzp’er. 

Vraag hier meer informatie aan over het factureren van zzp’ers.

Ben je als uitzendbureau verplicht om het debiteurenbeheer uit handen te geven?

Nee. Je kiest zelf of je het debiteurenbeheer volledig aan ons uitbesteedt of dat je het liever in eigen handen houdt. Beide opties zijn mogelijk.

Ik wil graag een uitzendbureau starten. Kan ik nu alvast bij jullie terecht?
Zeker. Je kunt altijd bij ons terecht om alvast informatie te verzamelen, ook wanneer je nog in de opstartfase zit. Download hier onze brochure.
Ik heb toch nog een aantal vragen. Waar kan ik meer informatie krijgen over JEX Verloning?

Download hier onze brochure. Daarnaast zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Onze relatiebeheerders staan 24/7 voor je klaar. Na een eerste kennismaking werk je altijd met dezelfde relatiebeheerder. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch of via de mail bereiken.

06 - 51 60 78 33

Direct contact

Contact

Binnen 1 werkdag reactie

Offerte

Vrijblijvend & op maat