Over JEX Verloning

Backoffice uitbesteden? Werk samen met échte mensen. Ben je op dit moment bezig met het opstarten van je eigen uitzendbureau? Of heb je inmiddels al tweehonderd uitzendkrachten in dienst? Wat je situatie ook is, ons team staat 24/7 voor je klaar.

Onze relatiebeheerders helpen je direct verder met al je vragen omtrent het portaal en de urenregistratie. De software developers zorgen dat het portaal volledig aansluit bij jouw wensen en team finance regelt dat je elke week jouw marge ontvangt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of download onze brochure.

Meestgestelde vragen

We snappen dat er bij het vinden van de juiste backoffice partner veel vragen naar boven komen. Naast een scherpe factor zijn er namelijk nog een aantal belangrijke punten waar je als uitzendbureau goed op moet letten. Alleen zo weet je zeker dat je zaken doet met een organisatie die goed bij jouw wensen past.

Met welke software ga je bijvoorbeeld werken? Hoe vaak wordt het personeel verloond? Wanneer wordt de marge uitbetaald? Welke certificeringen zijn er? En natuurlijk ook niet onbelangrijk: hoe verloopt de communicatie? Bieden ze een goede service aan? Om direct antwoorden te geven op deze vragen hebben wij hier alle belangrijke infomatie voor je op een rij gezet.

Certificeringen: