Backoffice voor uitzendbureaus tegen een scherpe factor van 1.62

JEX Verloning is jouw partner bij de plaatsing van kandidaten. Wij regelen de verloning, de arbeidscontracten en de facturatie tegen een all-in factor van 1.62. Met ons vaste team van relatiebeheerders kun jij je volledig focussen op verkoop en recruitment.

Vraag nu meer informatie aan

Vertrouwd Partner in uitbesteden Backoffice

Kostprijs factor van 1.62

Een scherpere all-in factor vind je niet. Inclusief verzuim- en transitiekosten. Wij garanderen de laagste prijs in de markt, zonder dat het ten koste gaat van de service.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

JEX Verloning staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid naar jouw opdrachtgevers en flexkrachten. Wij regelen de verloning, de arbeidscontracten en de facturatie. Zo kun jij zorgeloos ondernemen.

Expertise en advies

Onze mensen weten precies waar zij het over hebben. Zo adviseren wij onder andere kosteloos op het gebied van contracten, CAO’s, factoropbouw. Daarnaast beschikken wij over de benodigde certificeringen als het NBBU.

 

Waarom een verlaging naar factor 1.62?

Bij JEX Verloning gaan we altijd voor de scherpste kostprijs factor. Wij verlagen onze factor direct wanneer het mogelijk is. Per 1 augustus is de AWF premie met 2,36% verlaagd. Dit gaat bij JEX verloning uiteraard meteen mee in de kostprijs. Meer weten? Neem contact op via bovenstaand formulier.

JEX Verloning is onderdeel van JEX Technology Group