Informatie uitzendbureau

Backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus.

JEX Verloning werkt met verschillende grote en kleine uitzendbureaus samen. Wij zijn juridisch werkgever en nemen het werkgeversrisico, de administratieve en juridische zaken uit handen. Bovendien werken we samen om de juiste match te creëren.

Jouw partner

JEX Verloning is jouw partner bij de plaatsing van kandidaten. Wij zorgen voor de verloning, de arbeidscontracten en de facturatie. Met een uiterst scherpe all-in factor dragen wij de verantwoording voor alle componenten, klik hier voor een aanvraag naar de factor. Jij als uitzendonderneming bepaalt natuurlijk het tarief naar de eindklant en tevens de marge die je verdient.

Voordelen

JEX Verloning beschikt over veel voordelen voor uitzendbureaus. Ten eerste de scherpe all-in factor welke alle componenten dekt. JEX Verloning staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid naar jouw opdrachtgevers en flexkrachten. Daarnaast zijn wij NBBU-gecertificeerd. Klik hier voor alle voordelen op een rijtje.

Samenwerken?

Werk je op dit moment zelfstandig of samen met een andere partner en wil je graag overstappen naar JEX Verloning? Of risico spreiden door een tweede partij erbij te betrekken? Neem contact op met één van onze accountmanagers. Wij kunnen gemakkelijk klanten en kandidaten overzetten in ons portaal en nieuwe contracten opstellen voor medewerkers.

Certificeringen:

Support

Heb je een vraag of opmerking? Eén van onze accountmanagers helpt je graag verder.