Verloning voor werkgever

Backoffice dienstverlening voor werkgevers.

Als werkgever met personeel in dienst heb jij administratieve en juridische verantwoordelijkheden. Liever een deel of volledig uitbesteden? Bekijk onze dienstverlening om te zien of jij net als vele anderen met ons wilt samenwerken.

De verloning via JEX Verloning werkt zeer eenvoudig. Jij werft en selecteert jouw personeel en zet deze medewerkers op de verloning bij ons. Hierbij is JEX Verloning de juridisch werkgever en nemen wij de werkgeversrisico’s voor jou uit handen.

Bij JEX Verloning begrijpen wij goed dat u zich wilt richten op de prestaties en groei van uw onderneming. Daarom kunt u zich richten op het ondernemen, de groei van uw bedrijf en de werkzaamheden van de medewerkers. Wij richten ons op de contracten, salarisadministratie en verloning van uw personeel. Bovendien zijn wij juridisch werkgever en zijn de werkgeversrisico’s voor ons. Zo kunt u zorgeloos ondernemen!

Samenwerken?

Werk je op dit moment zelfstandig of samen met een andere partner en wil je graag overstappen naar JEX Verloning? Of risico spreiden door een tweede partij erbij te betrekken? Neem contact op met één van onze accountmanagers. Wij kunnen gemakkelijk klanten en kandidaten overzetten in ons portaal en nieuwe contracten opstellen voor medewerkers.

Certificeringen:

Support

Heb je een vraag of opmerking? Eén van onze accountmanagers helpt je graag verder.